TREBINJCI UMIJEŠANI U ŠVERC 14 KILOGRAMA SKANKA


TREBINJCI UMIJEŠANI U ŠVERC 14 KILOGRAMA SKANKA


Braća Z.P. i D.P. iz Trebinja dovode se u vezu sa švercom oko 14 kilograma opojne droge "skank" koja je uhvaćena u srijedu u automobilu “pasat” na ulazu u Banjaluku.


Braća, kako saznajemo, ipak nisu upravljala “pasatom”, već se dovode u vezu sa pomenutim krivičnim djelom, a zna se da je droga išla sa područja Hercegovine i bila namijenjena tršištu grada Banjaluke.


Načelnik Policijske uprave Trebinje Žarko Laketa je takođe potvrdio da se dva Trebinjca dovode u vezu sa pomenutim krivičnim djelom i da ova uprava raspolaže sa znatnim operativnim saznanjima u vezi sa pitanjem droga.


“Mi smo vršili pretres objekata i vozila koje koriste, a u narednom periodu ćemo imati više informacija o cjelokupnoj ovoj nedozvoljenoj djelatnosti”, rekao je načelnik Laketa.


On nije negirao da je Trebinje dio rute za prevoz narkotika najviše iz pravca Crne Gore, ali i dodaje da Policijska uprava Trebinje preduzima pojačane aktivnosti na otkrivanju i suzbijanju nedozvoljene proizvodnje i prometa narkotičkih sredstava.


Bojan Dabić, načelnik Krim policije Policijske uprave Trebinje, kaže da je u januaru mjesecu evidrntirano ukupno 10 zloupotreba opojnih droga, u vezi sa čim je evidentirano i deset prekršaja, a za te je prekršaje prijavljeno ukupno deset lica…


SARANSAK

Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?