DAN BORCA: OSVEŠTANE NOVE PROSTORIJE BORAČKE ORGANIZACIJE


DAN BORCA: OSVEŠTANE NOVE PROSTORIJE BORAČKE ORGANIZACIJE 


Trebinjska Boračka organizacija RS je 14. februar, Dan borca, proslavila u novim prostorijama u Preobraženskoj ulici u Trebinju koje su ovom prilikom i osveštane.


“Osim novih prostorija koje smo dobili zahvaljujući Gradskoj upravi, imamo njihova obećanja i za pomoć u izgradnji nove Spomen sobe koja je u planu da se gradi u krugu kompleksa Spomenika braniocima Trebinja”, istakao je ovom prilikom predsjednik Boračke organizacije RS, Trebinje, Pero Mišeljić, podsjetivši da je sjećanje na pale saborce sveta dužnost trebinjskih boraca koji su preživjeli protekli rat.


Zamjenik gradonačelnika Trebinja Mirko Ćurić istakao je da je Gradska uprava kroz razne programe u protekloj godini za boračku kategoriju izdvojila preko 200.000 KM, ali da se na tome neće ni u budućnosti stati.


Povodom Dana borca su delegacije Boračke organizacije, Grada Trebinja i Udruženja djece poginulih boraca “Nasljeđe” položili cvijeće na Spomenik braniocima Trebinja, prije koga je služen parastos u crkvi Svetoga cra Lazara…


SARANSAK

Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?