POLICIJA ODUZELA CIGARETE


POLICIJA ODUZELA CIGARETE


Gatačka i ljubinjska policija je u utorak popodne zaplijenila 2.060 paklica cigareta koje su bile prevožene magistralnim pravcima prema Foči i Stocu, a cigarete nisu imale ni adekvatnu propratnu papirologiju, niti akcizne markice.


U oba slučaja je u pitanju bila kontrola na putevima, prilikom koje je na magistralnim putu M 20, Gacko Foča, zaustavljen putnički automobil Opel Zafira kojim je upravljao N.M. (35) i koji je sam priznao da u prtljažniku prevozi 1.500 cigareta različitih vrsta, a istovrmeno je u mjestu Badrljače, između Ljubinja i Stoca, u policijskoj kontroli Renoa Megane kojim je upravljao M.S (43), pretresom pronađeno i oduzeto 560 paklica različitih vrsta cigareta.


„Dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju naložio je policijskim službenicima da preduzmu sve mjere i radnje s ciljem dokumentovanja krivičnog djela „Nedozvoljena trgovina“ protiv lica inicijala N.M. u Gacku i M.S. u Ljubinju“, saopšteno je u Policijskoj upravi Trebinje.


Policija istočne Hercegovine je, od početka ove godine, ukupno oduzela 26.240 paklica cigareta različitih vrsta, maloprodajne tržišne vrijednosti oko 80 000КM...


SARANSAK