POLICIJA ODUZELA CIGARETE


POLICIJA ODUZELA CIGARETE


Gatačka i ljubinjska policija je u utorak popodne zaplijenila 2.060 paklica cigareta koje su bile prevožene magistralnim pravcima prema Foči i Stocu, a cigarete nisu imale ni adekvatnu propratnu papirologiju, niti akcizne markice.


U oba slučaja je u pitanju bila kontrola na putevima, prilikom koje je na magistralnim putu M 20, Gacko Foča, zaustavljen putnički automobil Opel Zafira kojim je upravljao N.M. (35) i koji je sam priznao da u prtljažniku prevozi 1.500 cigareta različitih vrsta, a istovrmeno je u mjestu Badrljače, između Ljubinja i Stoca, u policijskoj kontroli Renoa Megane kojim je upravljao M.S (43), pretresom pronađeno i oduzeto 560 paklica različitih vrsta cigareta.


„Dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju naložio je policijskim službenicima da preduzmu sve mjere i radnje s ciljem dokumentovanja krivičnog djela „Nedozvoljena trgovina“ protiv lica inicijala N.M. u Gacku i M.S. u Ljubinju“, saopšteno je u Policijskoj upravi Trebinje.


Policija istočne Hercegovine je, od početka ove godine, ukupno oduzela 26.240 paklica cigareta različitih vrsta, maloprodajne tržišne vrijednosti oko 80 000КM...


SARANSAK

Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?