MILIŠIĆU ZA UBISTVO OD DESET GODINA DO DUGOTRAJNOG ZATVORA


MILIŠIĆU ZA UBISTVO OD DESET GODINA DO DUGOTRAJNOG ZATVORA


Sudija za prethodni postupak Okružnog suda u Trebinju prihvatio je prijedlog Okružnog tužilaštva Trebinje i odredio pritvor Trebinjcu Spasu Milišiću (30) koji je u nedelju ujutro, oko 3 sata iza ponoći, u Merlot  baru u Trebinju, nožem lišio života svoga sugrađanina Nemanju Šupljeglava (29).


U Okružnom sudu Trebinje je potvrđeno da postoje osnove sumnje da je S.M. počinio krivična djela teškog ubistva, nedozvoljene proizvodnje i prometa oružja ili eksplozivnih materija i nanošenje teških tjelesnih povreda, jer je kobne noći nanio povrede zaposleniku Merlot bara P.M. (37), a prilikom hapšenja mu je pronađeno vatreno oružje.


Pritvor osumnjičenom je određen jer se, po mišljenju Suda, radi o krivičnom djelu koje je posebno teško, s obzirom na način izvršenja i posljedice krivičnog djela, pa su ispunjeni uslovi da se protiv njega odredi pritvor.


Pritvor može trajati najduže mjesec dana od dana lišenja slobode, a za ovo krivično djelo može dobiti najmanje deset godina ili kaznu dugotrajnog zatvora, a ona može trajati i do 45 godina…


SARANSAK


 

Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?