TREBINJAC GRADIMIR MILADINOVIĆ prvi stigao do Časnog Krsta i u Vojkovićima /VIDEO/


TREBINJAC GRADIMIR MILADINOVIĆ prvi stigao do Časnog Krsta i u Vojkovićima/VIDEO/ 


Gradimir Miladinović iz Trebinja prvi je stigao do Časnog Krsta na trećem tradicionalnom bogojavljenskom plivanju održanom danas na rijeci Željeznici u Vojkovićima, opština Istočna Ilidža.


Miladinoviću je ovo četvrti put da pobjeđuje u trci za Časni Krst, a novinarima je rekao da je ljubav prema Bogu najveći motiv zbog čega je odlučio da učestvuje u ovoj trci.


"Voda je bila izuzetno hladna, pošto sam Hercegovac nisam navikao na ovo", kaže Miladinović koji živi i studira na Palama već četiri godine i zbog toga nije u prilici da ode u Trebinje na ovo takmičenje, pa je odlučio da učestvuje u našem gradu.


Njemu je kao nagradu za prvo mjesto načelnik opštine Istočna Ilidža Marinko Božović uručio zlatnik.


Drugoplasirani je bio Dragoslav Dragović iz Vojkovića, koji je i prošle godine takođe zauzeo istu poziciju, a naredne poželio da bude "treća sreća".


Predsjednik SKUD "Vojkovići" Ranko Skakavac novinarima je rekao da je sve proteklo u najboljem redu i da je organizator uspio u potpunosti da realizuje svoju misiju.


Ove godine učestvovala su dva takmičara više od najavljenog broja, odnosno ukupno 18 takmičara koji su plivali za Časni Krst.


U programu je bilo predviđeno da nastupe kulturno-umjetnička društva i izvorne grupe pred plivanje, ali zbog tragične pogibije našeg sugrađanina Marka Došle taj dio programa je odgođen.


U programu su učestvovali i FK Famos, RK Igman, Klub realnog akida "KGB" Istočna Ilidža, TKD Klub "Tigar", OKK "Igman", SKUD "Boško Vujadin", KUD "Bratstvo", KMF "Tango", OFK "Kasindo", Karate klub "Igman", OFK "Famos", Džudo klub "Famos", SKUD "Vojkovići", Igor Papović Foča i Crveni krst Istočna Ilidža.


Ovogodišnji učesnici su:


1. Miroslav Lučić


2. Lazar Andžić


3. Dragan Dragović


4. Goran Lubura


5. Miroslav Ljuboje


6. Marko Močević


7. Đorđe Elez


8. Miloš Kovač


9. Damjan Kravljača


10.Marko Kovač


11.Vladimir Veselinović


12.Gradimir Miladinović


13.Vojislav Čelik


14.Andrej Kovačević


15.Dragan Rabota


16. Saša Kalinić


17. Aleksandar Božović


18. Miloš Golić


Ova manifestacija se održava treći put zaredom i postaje tradicija u gradu Istočno Sarajevo.


sarajevo-rs.com  

Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?