ZVEZDA UGOSTILA KK LEOTAR IZ TREBINJA


ZVEZDA UGOSTILA KK LEOTAR IZ TREBINJA


Mladi košarkaši KK Leotar iz Trebinja bili su specijalni gosti KK Crvena zvezda mts na utakmici sa Himkijem i odigrali utakmicu sa vršnjacima iz Zvezde koja je predstavljala uvertiru za evroligaški okršaj.


Delegacija KK Leotar iz Trebinja uputila se za Beograd na poziv kluba sa kojim ima uspešnu saradnju – Crvene zvezde mts. Dan uoči utakmice između crveno-belih košarkaša i Himkija, generacija 2004/2005 KK Leotar, imala je priliku da odigra utakmicu u dvorani Basket Siti protiv svojih vršnjaka iz Zvezde, ali to nije bilo sve. 


Klinci iz Trebinja su u režiji Crvene zvezde napravili pravu malu turneju po Beogradu i sa ushićenjem pričali o narednom danu kada je većina njih po prvi put gledala uživo evroligašku utakmicu, a sigurno po prvi put pokazala košarkaško umeće u dvorani ’’Aleksandar Nikolić’’.


Naime, uvertiru za novi evroligaški spektakl u režiji Crvene zvezde mts i Himkija predstavljao je okršaj mladih košarkaša iz Leotara i vršnjaka iz redova crveno-belih. Velika očekivanja koja su mladi košarkaši Leotara imali, bila su prevaziđena. Revijalna utakmica zagrejala je dlanove publike u dvorani ’’Aleksandar Nikolić’’ i donela veliku radost klincima iz Trebinja. 


Prepuni utisaka, ali i punih ruku poklona koje su dobili iz oficijalnog Fan Store-a KK Crvena zvezda, mladi košarkaši KK Leotar su zauzeli svoja mesta u dvorani i odgledali meč na najvišem evropskom nivou. Nakon utakmice družili su se sa prvotimcima Crvene zvezde mts i fotografisali se sa svojim herojima da bi uspomena na sjajan dan bila još jača.


Osmesi na licima, ushićenje i uzdasi bili su potvrda koliko se Crvena zvezda i košarka vole u Republici Srpskoj. Veliki udeo u tome ima i klub sa Malog Kalemegdana koji koristi svaku priliku za ovakva druženja i posetu Zvezdašima u Republici Srpskoj.


Sjajna saradnja između KK Crvena zvezda mts i KK Leotar će se nastaviti i u budućnosti. Malim šampionima iz KK Leotar želimo da nastave vredno da treniraju i da jednog dana budu i sami učesnici evroligaških utakmica.


kkcrvenazvezda.rs

Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?