„AGROMEHANIKA“ KONAČNO I U TREBINJU


„AGROMEHANIKA“ KONAČNO I U TREBINJU


U Trebinje je danas svečano otvorena poslovnica proizvodnog, uslužnog i trgovačkog društva „Agromehanike“, u kojoj će, kako su istakli prvi kupci, na jednom mjestu konačno moći da kupe sve – od igle do lokomotive i to po cijenama koje će biti daleko povoljnije od mnogih sličnih prodajnih objekata  asortimanom vrtnog i poljoprivrednog programa uopšte. 


U „Agromehanici“ će se, prema informacijama ljubaznih prodavaca, na oko 550 metara kvadratnih površine, nuditi proizvodni i uslužni program različitih brendova iz oblasti poljoprivredne mehanike, ali i tekstila i različite kućne galanterije.


„Kod nas kupci mogu pronaći širok asortiman robe, najprije naš vrtni program, odnosno, sve što je potrebno za uređenje vrta i poljoprivrede uopšte, ali nismo izostavili ni program koji najviše interesuje žene, dakle, mobilijar za domaćinstvo, poput posuđa, tekstila i slično“, kazao je na otvaranju marketing menadžer Đorđe Kljajić. 


To praktično znači da „Agromehanika“, koja se nalazi na lokaciji na ulazu u grad iz pravca Dubrovnika i Herceg Novog, pa je nakon kružnog toka ni kupci iz dva susjedna grada ne mogu nikako promašiti, nudi preko 3.000 proizvoda.


Osim skutera, motocikala, freza, trimera, kosilica i kompresora, kao i druge vrste mahanike , ovdje se mogu kupiti i usisivači, cerade, različita rasvjeta, posuđe, posteljina, a što je najzanimljivije, za sve ono što se pokvari dostupni su i majstori za popravku.


„Nešto što Agromehaniku izdvaja jeste i visoki kvalitet usluge i odlična podrška za ove specifične proizvode, odnosno, usluga servisiranja i održavanja svih mašina koje mi prodajemo“, dodaje Kljajić.


Ono na šta kupci računaju, a što će im ovaj objekat učiniti još primamljivijim jeste da će  i onako povoljne cijene biti još povoljnije u vrijeme akcijskih popusta koje samo treba pratiti... 


SARANSAK 

Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?