PODGORICA: Uhapšen Trebinjac po Interpolovoj potjernici, prevozio kokain


PODGORICA:  Uhapšen Trebinjac po Interpolovoj potjernici, prevozio kokain


Podgorička policija uhapsila je državljanina Bosne i Hercegovine za kojim je raspisana međunarodna potjernica od strane Interpola Sarajevo radi vođenja krivičnog postupka zbog sumnje da je počinilo krivično djelo kriminalno organizovanje i ilegalna proizvodnja i stavljanje u promet droge.


 A.R. (30) iz Trebinja je uhapšen 11. januara po potjernici Interpola Sarajevo.


"Za ovim licem je raspisana međunarodna potjernica od strane NCB Interpol Sarajevo, a na osnovu naloga za hapšenje Okružnog suda u Banja Luci, radi vođenja krivičnog postupka zbog sumnje da je počinio krivično djelo kriminalno organizovanje i ilegalna proizvodnja i stavljanje u promet droge.O lišenju slobode ovog lica NCB Interpol Podgorica je obavijestio NCB Interpol Sarajevo", saopštila je Uprava policije.


A.R. je, kako se dodaje, osumnjičen da je u februaru 2008. godine, kao član organizovane kriminalne grupe, svojim vozilom prevozio za Banja Luku 77,9 grama opojne droge kokain, koja je pronađena prilikom policijske kontrole.


"Osumnjičeni se nalazi u ekstradcionom pritvoru po rješenju sudije za istragu Višeg suda u Podgorici.  Slijedi komunikacija nadležnih organa dvije države u vezi izručenja ovog lica", naveli su iz policije.


AGENCIJE

Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?