KOLONA AUTOMOBILA U TREBINJU SLAVILA DAN REPUBLIKE


KOLONA AUTOMOBILA U TREBINJU SLAVILA DAN REPUBLIKE


JEDINSTVO SVIH GRAĐANA


Kolona od više stotina automobila sa srpskim trobojkama, zastavama Boračke organizacije RS, ali i slikama predsjednika Putina, Dodika, gradonačelnika Luke Petrovića, pordefilovala je trebinjskim ulicama, proslavljajući Dan Republike i promovišući, kako su svi istakli, jedinstvo svih građana Trebinja i Republike Srpske.


“Mi smo se za ovo jedinstvo borili i zato smo danas tu, da ga u slobodnoj Republici Srpskoj promovišemo i na ovaj način i damo svima do znanja da je volimo i da smo u njoj jedinstveni”, kazao je prije polaska kolone predsjednik  Boračke organizacije Trebinje Pero Mišeljić.


Među brojnim borcima i potomcima branitelja Trebinja sa kojim smo razgovarali, najupečatljiviji je bio dvadesetogodišnji mladić Gojko Bokić koji je, kako kaže, i proteklih godina bio učesnik kolone, ali će biti i u svim narednim godinama.


“Svi  moji su se borili za Republiku Srpsku i ja ću u srcu ponosno nositi njeno ime na isti onaj način na koji ponosno nosim ime pokojnog strica koji je kao pripadnik Specijalne brigade MUP-a RS dao život za Republiku Srpsku”, istakao je ovaj mladić.


Kolona se iz bivše vojne kasarne uputila ka gradskoj obilaznici, kroz Zasad polje i naselje Dražin Do, pa do naselja Pridvorci, Mostaći, Zasad, preko ulice Kralja Petra Prvog Oslobodioca, do naselja Gorica, Police, Gučine, a zatim preko Petrovog Polja ponovo se vratili na Južnu obilaznicu i u bivšu kasarnu...


SARANSAK

Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?