NEMANJA ILIĆ OSUĐEN NA 16 IPO GODINA ZATVORA


NEMANJA ILIĆ OSUĐEN NA 16 IPO GODINA ZATVORA


Bilećanin Nemanja Ilić (34), optužen da je 14. jula 2015. godine iz svoga pištolja marke Glok ubio svoga sugrađanina Marka Bajovića (1986), a teško ranio njegovog brata Miloša (33) dobio je 16 ipo godina zatvora za oba ova krivična djela.


Iako je predsjedavajući Sudskog vijeća Okružnog suda Trebinje Duško Popić istakao prilikom obrazloženja presude da je ovo djelo Ilić počinio sa umišljajem, da mu je dokazano da nije bio neuračunjiv, niti je bio toliko pijan da nije mogao prosuđivati šta radi, Sud je, vodeći se svim raspoloživim činjenicama, odlučio za ovakvu presudu, u koju će se uračunati I Ilićevo vrijeme provedeno u zatvoru od 15. jula 2015. godine.


Upitan da prokometariše presudu Miloš koji je, zajedno sa majkom Ružom bio prisutan izricanju presude, samo je kratko komentarisao – smiješno, iako bez advokata nije želio davati izjave, dok majka koja je uplakana izašla iz zgrade suda nije htjela reći ništa.


Izricanje presude kao I cjelokupan tok suđenja pratio je otac Nemanje Ilića, ali nije želio da komentariše ništa, iako se stekao utisak da je i on nezadovoljan ovom kaznom…


SARANSAK

Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?