ODBOJKA: Bojan Novokmet potpisao za OK „Radnik“ /FOTO/


ODBOJKA: Bojan Novokmet potpisao za OK „Radnik“ /FOTO/


Bojan Novokmet, igrač koji je nekoliko puta izabran za najboljeg igrača Republike Srpske, potpisao je ugovor za OK „Radnik“, te će u narednom periodu igrati za Bijeljince.


Bojan za InfoBijeljina objašnjava da se potpisivanje ugovora desilo potpuno neočekivano. Želja mu je da pomogne ekipi u koju je prvi put došao davne 2009. godine, i u kojoj je proveo četiri nezaboravne sezone, prije nego je prešao u Mladost iz Brčkog.


„U trenutku kada sam imao osvojene tri titule prvaka BiH, 4 kupa RS-a, 3 kupa BiH, staž seniorskog reprezentativca BiH i dvije titule najboljeg igrača RS sam odlučio da se penzionišem i krenem u poslovne vode. Posle mog penzionisanja, postao sam menadžer na estradnom polju, a danas, nakon godinu i po dana pauze dođem na trening i treneri Darko i Milan kažu hajde sutra na utakmicu protiv Partizana, a u meni onaj stari osjećaj i naboj emocija“, rekao nam je Bojan.


Novokmet dodaje da se u OK „Radnik“ dosta toga promijenilo osim kapitena Vladimira Milićevića i trenera Darka Manojlovića, te ih, kako navodi mora pohvaliti, jer su u ovim vremenima izdržali toliko godina i bore se za ovaj klub svim srcem. 


„Odradio sam par treninga, nisam ono što sam bio, ali obećavam da ću biti sve bolji. Kada budem mogao prisustvovati utakmicama i treninzima daću sve od sebe“, navodi Bojan, te šaljivo dodaje da od kluba još nije zadužio opremu, je se osjeća kao na „probi“, možda i zbog svojih 99 kg. 


Iz Odbojkašog kluba „Radnik“ navode da im je drago što je Novokmet ponovo njihov član, te da očekuju da svojim iskustvom, kvalitetom i nevjerovatnom energijom, nadoknadi to što nije trenirao poslednjih godinu i po dana.


Bojan je preksinoć potpisao ugovor za naš klub i stvarno smo ponosni na to. On je bio nekoliko godina naš član kada smo postizali dobre rezultate. Nadam se da će on shodno svojim obavezama se posvetiti klubu i da se pripremi za drugi dio sezone, kada nas očekuje borba za što bolji plasman u Premijer ligi BiH“, rekao je za InfoBijeljina kapiten odbojkaša Vladimir Milićević. 


Odbojkaški klub, dodaje Milićević, velike nade polaže u mlade igrače, koji su otprilike i povratnici u ovaj klub.


Igrači Vajo Simić, Boris Savić i Nikola Đokić koji su počeli da treniraju u našem klubu ponovo su u Radniku, i od njih očekujemo da u nerednom periodu budu nosioci igre, zajedno sa Nikolom Blagojevićem, i da u narednom periodu oni stvaraju neku osnovu kluba“, zaključio je Milićević.


InfoBijeljina.com

Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?