BERKOVIĆI-STOLAC: IMPLEMENTACIJA PROJEKTA „MALA LIKOVNA KOLONIJA“


BERKOVIĆI-STOLAC: IMPLEMENTACIJA PROJEKTA „MALA LIKOVNA KOLONIJA“


Proteklog vikenda u prostorijama Dječijeg vrtića Stolac nastavljene su aktivnosti na implementaciji projekta „ Mala likovna kolonija“ koji se realizuje u okviru  „SVM programa“ Savjeta Evrope.


 Projekat zajednički implementiraju  Berkovići i Stolac. Projekat je fokusiran na osmišljavanje, planiranje, realizaciju i promociju edukativno – zabavnih radionica za djecu predškolskog uzrasta, zajedno sa poboljšanjem didaktičkog i zabavnog sadržaja dječijih igrališta u vrtićima u dvije opštine. Projekat se odvija u dvije faze, naizmjenično  provodeći komplimentarne aktivnosti u dvije opštine na način da se u prvoj godini, u jednoj opštini provode likovne radionice, dok se u drugoj opštini renovira igralište. U drugoj fazi ( druga godina ) samo je obrnut raspored aktivnosti. 


U predhodnom periodu, pored likovnih radionica koje se održavaju u Dječijem vrtiću Stolac , započete su aktivnosti na uređenju dvorišta Dječijeg vrtića „ Sveta Novomučenica Milica Dete“ u Berkovićima. U narednom periodu  planiran je završetak zemljanih radova i ugradnja planiranih rekvizita.


OPŠTINA BERKOVIĆI


 


 

Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?