DNS: Koalicija stabilna, nema mjesta spekulacijama


DNS: Koalicija stabilna, nema mjesta spekulacijama


Odnosi u vladajućoj koaliciji u Trebinju su stabilni i nema mjesta spekulacijama da se glasanje odbornika DNS-a na posljednjoj sjednice Skupštine grada tumači – kao ucjenjivački akt ove stranke ili kriza koalicije.


Ovo je danas rekao Petar Ivanković, predsjednik Gradskog odbora DNS-a Trebinje i odbornik u trebinjskoj skupštini, na vanrednoj pres konferenciji, koju je, kako kaže, sazvao na zahtjev Predsjedništva stranke, a povodom spekulacija u javnosti o njegovom odsustvu te glasanju odbornika DNS-a Bojana Šapurića mimo skupštinske većine na posljednjoj sjednici Skupštine grada.


Ivanković je pojasnio da je na dan sjednice bio službeno odsutan, što je na vrijeme i najavio, te da ne razumije „zašto se digla tolika prašina oko glasanja na samo jednoj tački dnevnog reda“.


„Možemo imati različita mišljenja i normalno je da ih imamo. Ali dovoditi zbog toga koaliciju u pitanje – nema nikakve veze sa istinom. Podrška našim koalicionim partnerima nije od juče, nego traje posljednjih 20 godina. DNS nikad nije djelovao ucjenjivački, niti će to raditi ubuduće“, rekao je Ivanković.


On je istakao da i unutar samih partija često postoje različita mišljenja, ali da je politika koalicije uvijek stvar partnerskog dogovora.


RT

Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?