TREBINJSKI SOCIJALISTI IZABRALI GRADSKI ODBOR


TREBINJSKI SOCIJALISTI IZABRALI GRADSKI ODBOR


Trebinjski Socijalisti izabrali novi Gradski odbor koji broji 26 članova, što je nešto više u odnosu na prošli saziv jer je povećan i broj mjesnih odbora.


„Na ovaj smo način željeli da omogućimo većem broju ljudi da ostvare svoj aktivizam i da se nametnu i zavrijede članstvo u Gradskom odboru, kako bi svi zajedno imali što bolje rezultate i učvršćivali svoje pozicije na političkoj sceni“, rekao je predsjednik Gradskog odbora Socijalističke partije Trebinje Rajko Ćapin.


On kaže da njihove smjernice uvijek ostaju iste, u slijedu ljevičarskih ideja i baštinjenju svega dobrog i afirmativnog u Republici Srpskoj, te da u tom kontekstu smatraju da mogu podariti i dobre kandidate za predstojeće Opšte izbore.


Drugoj gradskoj izbornoj konferenciji Socijalističke partije Trebinje prisustvovali su i potpredsjednik stranke Maksim Skoko, general Milan Torbica, savjetnik u Vladi RS, predsjednika IO GO SP-a Slobodan Protić, predsjednik Političkog savjeta Socijalističke partije, kao i gosti – predsjednik Skupštine Grada Trebinja Radoslav Banjak, narodni poslanik Ilija Tamindžija, te predsjednik GO DNS-a Petar Ivanković, kao i članovi opštinskih odbora ove stranke iz Izborne jedinice 9…


SARANSAK

Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?