BILEĆANINU GAVRILU BJELICI U EKSPLOZIJI AUTA STRADALA LIJEVA POTKOLJENICA


BILEĆANINU GAVRILU BJELICI U EKSPLOZIJI AUTA STRADALA LIJEVA POTKOLJENICA


Bilećanin Gavrilo Bjelica (49) izgubio je lijevu potkoljenicu usljed aktiviranja eksplozivne naprave ispod njegovog automobila parkiranog pred stambenom zgradom u kojoj živi, u blizini nekadašnjeg Tekstilnog kombinata „Bilećanka“ u ovom gradu.


Do ekspolozije je, kako je potvrđeno i u Policijskoj upravi Trebinje, došlo oko 15 časova na parkingu stambene zgrade, ali je sreća u nesreći da niko drugi nije bio povrijeđen. 


On je hitno prebačen u Bolnicu Trebinje gdje je tim hirurga i ortopeda oko 16,30 časova započeo operaciju na čiji su ishod ostali da čekaju njegovi uznemireni i uplakani članove porodice.


Pretpostavlja se da se eksplozivna naprava aktivirala prilikom paljenja automobila, ali, s obzirom da je uviđaj koji predvodi okružni tužilac Žarko Milić još u toku, zvaničnih informacija nemamo.


Bjelica je od ranije poznat policiji kada je dovođen u vezu sa ubistvom bilećkog ugostitelja, vlasnika Kafea NN u Bileći Petra Bajčetića, prije godinu dana i kada je hapšen zajedno sa još dvojicom Bilećana – Stojanom Nosovićem i Srđanom Dendom ...


SARANSAK


 

Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?