TREBINJAC UHAPŠEN U BANJALUCI SA POLA KILA MARIHUANE


TREBINJAC UHAPŠEN U BANJALUCI SA POLA KILA MARIHUANE


Trebinjac Luka Popovac (26) uhapšen je na području Banjaluke kada mu je policija u vozilu pronašla opojnu drogu tržišne vrijednosti oko 50.000 maraka.


U pitanju je, kako je saopšteno iz MUP-a RS, više od pet kilograma marihuane i 250 grama ekstazija koji su pronađeni u automobilu "punto" kojim se kretao magistralnim putem Banjaluka – Mrkonjić Grad. 


Načelnik Odjeljenja za odnose sa javnošću MUP-a Republike Srpske Mirna Miljanović saopštila je jutro, kako prenose agencije, precizirala je da je kod ovog lica, prilikom pretresa automobila kojim je upravljao, u skrivenom dijelu pronađeno 5.157,26 grama marihuane i 247,3 grama ekstazija čija ukupna tržišna vrijednost iznosi oko 50.000 KM. 


Popovac je nakon kriminalističke obrade predat na dalje postupanje Okružnom tužilaštvu Banjaluka, jer postoje osnovi sumnje da je počinio krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga.


Tužilaštvo je zbog bojazni da će osumnjičeni puštanjem na slobodu uticati na svjedoke i saučesnike, te zbog sumnje da će ponoviti krivično djelo stavilo sudiji za prethodni postupak zahtjev za određivanje pritvora u Osnovnom sudu u Banjaluci...


SARANSAK

Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?