MATURANTI GIMNAZIJE 1979/82 OBILJEŽILI 35 GODINA MATURE


MATURANTI GIMNAZIJE 1979/82 OBILJEŽILI 35 GODINA MATURE


Maturanti Trebinjske Gimnazije, generacija 1979/82, proslavili su sinoć u hotelu  „Porto belo“ u Starom gradu 35 godina mature i još jednom dokazali – da su bili sjajno društvo, da su i danas sjajno društvo, spremno na žurku i zezanje do jutra.


Bila je to prava PROSLAVA mature i da im se u foto šopu skine koji kilogram, da se momcima doda pokoja nova vlas kose, jer curama nije ništa falilo – bili bi kao prije tri ipo decenije, jer su sa takvim žarom igrali (osim ličnog prisustva imam i dokazni video materijal) ko da proslavljaju pravu maturu.


Budući da je ova generacija uvijek preferirala kvalitet i samo ono najbolje, trebinjski evergrin muzičar Risto Miljković je neumorno prebirao sve note iz mladosti i ovog najboljeg doba generacije 1979/82 koji su nakon napuštanja restorana oko 1,30 iza ponoći, nastavili provod na drugim mjestma u gradu.


A da je ovo sjajna generacija koja se u jednoj noći stigla i proveseljeti, i fotografisati, i međusobno porazgovarati, svjedoči činjenica da je Risto pjevao neprekidno od 20 do 1 sat, a da su se na podijumu za igru samo smjenjivali bivši školski drugovi koji su u pauzama između igre stigli da se upitaju za porodice, zdravlje, za ostale svoje drugove.


Generaciji je jedino preostalo da se zahvale Dulu i Miri na sjajnoj organizaciji, i da obećaju jedni drugima ponovni susret, pa je „pao“ i dogovor da se tradicija nastavi, ali je narednih pet godina puno čekati, pa je jednoglasno prihvaćena inicijativa da se svake zadnje subote u julu ponovi fešta...


SARANSAK