GRAD SUNCA: POČELI KULTURNO ZABAVNI SADRŽAJI


GRAD SUNCA: POČELI KULTURNO ZABAVNI SADRŽAJI


Prvim kulturno-zabavnim sadržajima koji su se odvijali proteklog vikenda u trebinjskom Akva parku i zvanično je počeo da radi Grad sunca, turističko-ugostiteljski kompleks koji nadomak Trebinja gradi poznati srpski biznismen Rodoljub Drašković.


Dobrodošlicu na manifestaciju nazvanu „Bal na vodi“ uputio je sam Drašković, a nekolike hiljade posjetilaca zabavili su članovi Kluba sinhronizovanog plivanja „Tašmajdan“ iz Beograda, trebinjskog Plesnog kluba „Maris“ i pjevačica Tijana Dapčević.


Drago mi je da ispunjavam svoju viziju i ostvarujem želje svoga naroda, tamo gde živim i tamo gde radim i sve ću, zajedno sa svojim saradnicima, učiniti da ubrzam realizaciju projekta, kako bi sledećje godine ovde imali pravu arenu, pored hotela Sunčanog grada koji planiramo završiti u oktobru mjesecu“, rekao je Drašković.


Dodaje da, osim smještajnih kapaciteta i mjesta za kulturna dešavanja, u Sunčanom gradu slijedi izgradnja teniskih i boćarskih terena, igrališta za rukomet, košarku, kako bi se što više širio sportski duh u Hercegovini.


Njegova je vizija, kako dodaje, da i sam daje doprinos osvajanju novih medalja i priznanja koja će stizati u Hercegovinu sa različitih borilišta i pozornica.


„Ovo što mi danas imamo ovde i što ćemo dalje graditi – to nema Evropa. Mi smo krenuli da podignemo našu Hercegovinu da bude vodeća u Evropi i ja ću se truditi da u toj zamisli istrajem, kako bi se naša deca vraćala u Hercegovinu, a ne odlazila iz nje“, poručio je Drašković. 


Podsjetivši da je gradonačelnik Trebinja Luka Petrović potpisao upotrebnu dozvolu za Akva park, Drašković dodaje da i naredne subote u Gradu sunca slijede novi zabavni programi, jedna žurka u Akva parku i jedna u Velnes centru ...


SARANSAK