DECENIJE TREBINJSKOG MALOG FUDBALA


DECENIJE TREBINJSKOG MALOG FUDBALA 


Utakmicama prvog kola grupe „A“ na Stadionu malih sportova „Aleksandar Masleša“ u Trebinju sinoć je počela 61. Olimpijada u malom fudbalu, čiji je organizator Javna ustanova  „Trebinjesport“.


Trebinjska kvartovska takmičenja u malom fudbalu koja se još od pedesetih godina prošlog vijeka odvijaju na popularnoj trebinjskoj Brekani, a na takmičenjima prve večeri su pobjednici bili ekipe mjesnih zajednica Gorica, Gučine i Gornja Hrupjela.


„Igrati za kvart uvijek je značilo pitanje prestiža, što je u Trebinju decenijama izraženo“, rekao je otvarajući ovogodišnju Olimpijadu načelnik Odjeljenja za društvene djelatnosti Grada Trebinja Zoran Milošević.


On je podsjetio da je Grad Trebinje pokrovitelj i ove Olimpijade „cijeneći ulogu sporta u razvoju svih aspekata života savremenog čovjeka“, ali i iz želje da podrži rijetko dragocjenu tradiciju, dugu više od šest decenija, po kojoj je Trebinje postalo i šire prepoznatljivo.


Mjesna zajednica Gorica je u prvom susretu ubjedljivo savladala Stare Bregove rezultatom 5:1, Gučine su pobijedile Bregove sa 4:0, dok su Gornja Hrupjela slavila protiv Mokrih Dolova sa 3:1.


Takmičenja se nastavljaju u narednih dvadesetak dana…


SARANSAK

Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?