PU TREBINJE: Izvještaji protiv Bilećana


PU TREBINJE: Izvještaji protiv  Bilećana


 Policija Odjeljenja za organizovani kriminalitet i droge PU Trebinje pronašla je i oduzela oko 140 grama marihuane, predmete koji se koriste prilikom pakovanja droge, te više destina metaka za različito vatreno oružje, u haustoru i stanu koji koristi lice inicijala N.D. u Bileći.


„Protiv lica inicijala N.D. Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju biće dostavljen izvještaj o počinjenim krivičnim djelima: Neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga i Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“, saopšteno je iz Policijske uprave Trebinje.


Policija je juče u Bileći kod lica inicijala R.B. našla i oduzela vazdušnu, lovačku i automatsku pušku sa 20 komada puščane municije i tri ručne radio stanice.


Kako se precizira u saopštenju Policijske uprave Trebinje, u toku je rad na dokumentovanju krivičnog djela „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“.


Kod lica inicijala D.S, takođe iz Bileće, nađen je i oduzet paket sa 500 paklica cigareta „FM“, što je okvalifikovano kao krivično djelo „Nedozvoljena trgovina“.


RT