TURNIR ZA DŽAJU I MATIJU: Prikupljeno preko 5.000 KM


TURNIR ZA DŽAJU I MATIJU: Prikupljeno preko 5.000 KM


Ekipa „Donja Hrupjela“ pobjednik je humanitarnog turnira u malom fudbalu za liječenje Danijela Pudara – Džaje i Matije Darmanovića, koji je sinoć završen na igralištu ispred zgrade mjesne zajednice u naselju Hrupjela.


Oni su večeras u finalu pobijedili ekipu „Gučina“ rezultatom 3:2.


Najbolja ekipa u šutiranju trojki je „Hrupjela 2“ i oni su bili bolji od ekipe „Korver“, rezultatom 9:8.


Prvo mjesto u mlađoj uzrasnoj konkurenciji u malom fudbalu osvojila je ekipa „Jazavci“ koja je izvođenjem penala bila bolja od ekipe „Mokri dolovi“.


Na turniru u protekla četiri dana učestvovalo je čak 98 ekipa: 45 u fudbalu i 53 ekipe u šutiranju trojki, a sredstva od kotizacije, uplata publike i sponzora  – u ukupnom iznosu preko 5.000 KM – biće uplaćena za liječenje naših sugrađana Danijela Pudara Džaje i Matije Darmanovića.


Pobjedničkim ekipama, kao simbolične nagrade uručene su lopte, dok su drugoplasirani dobili pica rolat i torte.


U organizaciji kažu da je rezultat bio u drugom planu, te da su pobjednici turnira – svi koji su se odlučili na učešće i donaciju za Džajino i Matijino liječenje.


Nismo očekivali da će se čak 98 ekipa prijaviti na turnir. Veliko hvala svim građanima Trebinja. Ovim su Trebinjci pokazali da su veliki humanisti“, istakao je Janko Vujović, iz organizacije turnira


RT


 

Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?