TREBINJSKA POLICIJA PONOVO U USPJEŠNOJ AKCIJI – U VELIČANIMA ARSENAL MUNICIJE, DROGE I UKRADENIH STVARI


TREBINJSKA POLICIJA PONOVO U USPJEŠNOJ AKCIJI – U VELIČANIMA ARSENAL MUNICIJE, DROGE I UKRADENIH STVARI


Smo dva dana nakon krađe dva rakijska kazana i motorne pile kod jednog trebinjskog domaćina u Veličanima, pripadnici Policijske uprave Trebinje su krađu razriješili i uz ove ukradne stvari pronašli još mnoge druge koje potiču iz desetak krađa, kao i desetak kilograma marihuana i veću količinu oružja i municije raznih kalibara.


Ponovo je u pitanju policiji od ranije poznati D. Amanović čija se porodična kuća po majčinoj liniji nalazi u Veličanima i koja se večeras pretresa, što se u ovom selu, tvrde mještani, ne pamti.


Akcija pretresa je još u toku a trajaće do duboko u noć, a o svemu se više detalja očekuje sutra od trebinjskih policajaca koji se godinama u Trebinju vrlo uspješno bore sa nedozvoljenom proizvodnjom I stavljanjem u promet opojnih materija.


Da li je droge bilo više – znaće se sutra nakon okončanja akcije i vaganja, kada se očekuju i precizniji podaci o zapljeni ovog skladišta municije, narkotika i ukradenih stvari.


Kod D. Amanovića je krajem marta ove godine trebinjska policija u istoj kući zaplijenila  pola kilograma marihuane, a za njega su i od ranije postojale sumnje da preprodaje drogu.


Takada je Amanović vidio da će policija pronaći drogu i pokušao je da bježi, ali su ga uhvatili i oduzeli marihuana za koju se sumnjalo da je za preprodaju, pa mu je dokumentovano krivično djelo neovlaštene proizvodnje i prometa opojnih droga…


SARANSAK

Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?