U TREBINJU ZAVRŠENA PRVA SMJENA KAMPA “DEJAN BODIROGA”


U TREBINJU ZAVRŠENA PRVA SMJENA KAMPA “DEJAN BODIROGA”


NAJPERSPEKTIVNIJI TARLAĆ MLAĐI


Luka Tarlać, sin bivšeg košarkaškog asa Dragana Tarlaća, proglašen je najperspektivnijim mladim košarkašem Prve smjene Košarkaškog kampa “Dejan Bodiroga” koja je u četvrtak veče završena na Sportskim terenima “Srđan Aleksić” u Trebinju.


Pehar i 500 eura mu je uručio glavni trener Kampa Milivoje Karalejić.


Pobjednička ekipa u finalu prve smjene Kampa bila je “Wild Cats”, a u pitanju je mješoviti tim sastavljen prema uzrasnim kategorijama, gotovo iz svih krajeva svijeta.


Na ovaj je način, kako kaže Karalejić, velo uspješno okončana Prva smjena Kampa koja je okupila 117 dječaka i djevojčica od 10 do 18 godina.


“U proteklih sedam radnih dana imali smo 13 treninga i sedam takmičenja, na kojima su, iako pod jakim trenažnim tretmanima, i dječaci i djevojčice naučili dosta, tim pre ako se ima u vidu da su sa njima radili prvoklasni treneri na prvoklasnim terenima”, dodao je Karalejić. 


On je podsjetio da su Prvoj smjeni učestvovali dječaci i djevojčice iz 17 država Evrope i svijeta, sa maksimalnim programskim sadržajem, a već u petak je u Trebinje stiglo 120 mladih košarkaša koji će biti učesnici Druge smjene…


SARAVSAK

Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?